FLAMA DEL CANIGÓ. Símbol d'unió / unitat dels Països Catalans

Exposicions de festes tradicionals amb foc


El I Simposi Internacional de Focs al Pirineu va tenir lloc el cap de setmana passat, 27 i 28 de maig. Per acompanyar les conferències, hi ha 3 exposicions a l'Edifici El Sucre de Vic, que mostren les festes tradicionals amb foc. Aquestes exposicions es podran visitar fins al 5 de juny en l'horari d'obertura habitual de l'edifici.

Es tracta de les exposicions: Festes del Foc als Pirineus, de la Generalitat de Catalunya, que mostra la gran diversitat de falles dels Pirineus i n'explica la tradició. L'exposició Falles i fogueres, focs festius als Països Catalans, de l'Ajuntament de Barcelona i el Museu Etnològic de Barcelona, que repassa les festes del foc al llarg de l'any i per tots els Països Catalans; i la primera exposició produïda per Tradicat: Cartells i postals de la Flama del Canigó. 1966-2016.

Es tracta d'una ocasió única per poder visitar aquestes tres interessants exposicions, i per això des del Consell Comarcal d'Osona i des de Tradicat us animem a visitar-les aquesta setmana.

Si esteu interessats en rebre una explicació per escoles o grups organitzats, podeu demanar-la a info@tradicat.cat o al telèfon de Tradicat 689387148.

Facebook